Nieuws

Teaser plaatje Rally 2021

Kruger Rally 2021

Met veel plezier kijken wij terug op donderdag 9 september jl., de derde editie van onze Kruger Rally. Dankzij de enthousiaste deelnemers, bijzondere locatie, een leuke rit en het mooie weer was het opnieuw een zeer geslaagde dag.

Cornee De Kluyver

Adviesrol Kruger bij snelgroeiend Alara-Lukagro

Al meer dan 50 jaar heeft Alara-Lukagro ervaring met het ontwikkelen en produceren van innovatieve oplossingen voor geluidsbeheersing. Toen duidelijk werd dat zij gedurende 2019 en 2020 een enorme groei gingen doormaken, werd Kruger om advies gevraagd.

Ton Moonen

Kruger begeleidt overname Quality Services door Normec Group

Per augustus 2021 maken Quality Services B.V. (QS) en haar dochterondernemingen QS Testing, QS Inspection en QS Certification onderdeel uit van Normec Group.

Afbeelding5

Kruger begeleidt verkoop Oblivion aan Xebia

Door de overname van Xebia kan Oblivion haar internationale groeiambities waarmaken. Oblivion biedt Xebia een welkome aanvulling op het dienstenpalet. De acquisitie van Oblivion is voor Xebia een vervolgstap in het versterken van haar leidende, cloud-agnostische positie.

Guido Naafs 2

Conclusies 8e Kruger enquête onder ondernemers

Middelgrote bedrijven blijven positief over het economisch herstel, alleen de sectoren die direct zijn geraakt door de maatregelen van de lockdown hebben de omzetvooruitzichten negatief bijgesteld.

Maryse Tijdelijke Foto Heel Klein

Kruger versterkt het team met nieuwe collega

Met ingang van 1 juni jl. is het consultantsteam van Kruger versterkt met de komst van Maryse Dik.

Mv Beeldmerk 1

Misverstanden over rol Bijzonder Beheer - Artikel MV Ondernemen

Een artikel in Marktvisie ondernemen van Bert Platzer over het veronderstelde schrikbeeld van ondernemers om te worden overgedragen aan de afdeling Bijzonder Beheer van de bank. Kees Lieve geeft zijn visie.

Kees Lieve (1)

Conclusies 7e Kruger enquête onder ondernemers

Middelgrote bedrijven opnieuw positiever geworden over de vooruitzichten op economisch herstel, zo blijkt uit de 7e Kruger enquête van 17 maart jl.

Afbeelding Kees Podcast Maart 2021

Marlies Dekkers in gesprek met Kees Lieve over de economie in coronatijd

Kees Lieve was opnieuw te gast bij De Nieuwe Wereld, om met Marlies Dekkers de economie in coronatijd (en daarna) te bespreken. "Ik denk dat er rekening moet worden gehouden met veel 'inhaalfaillissementen'."

Wouter Van Tienhoven 2

Snel inzicht in de liquiditeitsontwikkeling van uw onderneming?

Cashgericht opereren is in de huidige markt met liquiditeitskrapte en onzekerheid belangrijker dan ooit. Gebruik nu onze speciaal ontwikkelde tool.

Toon volgende resultaten

nieuwsbrief