Nieuws

Cornee De Kluyver

Ronde tafel gesprek Rendementsverbetering - Brookz Magazine

Cornee de Kluyver werd, samen met collega-experts Joost Akkermans en André Oude Weernink, uitgenodigd voor de Ronde Tafel Rendementsverbetering, gepubliceerd in de najaarseditie van Brookz Magazine.

Schild

Kruger Rally 2019

Vrijdag 13 september jl. vond onze EERSTE Kruger Rally plaats en dat was een groot succes! Een sportieve puzzelrit op een prachtige dag in een mooie omgeving. Inzet een goed doel, 'De Kloosterhoeve' een zorglocatie van De Riethorst Stromenland.

Frank Leijendekker 2

Ready for Value?

Wilt u inzicht in de factoren van waardemaximalisatie? Wilt u weten of uw onderneming verkooprijp is en wat u eraan kunt doen om dit te bewerkstelligen? Vul dan direct de tool 'Ready-for-Value' in!

Vacature Kcf

Director Corporate Finance - vacature

Kruger zoekt een belangrijke motor voor de toekomst van onze Corporate Finance adviespraktijk. We willen ons team graag versterken met een professional die samen met ons deze activiteit verder wil uitbouwen. Je vervult hierin een medeverantwoordelijke en stimulerende rol door inbreng van kennis, ervaring, netwerk en enthousiasme. Wij verwachten dat je de potentie hebt om in enkele jaren tot partnerniveau door te groeien.

Ton Moonen 2

Kruger gaat samenwerken met Hahn Consulting, Duitsland

Hahn Consulting is een gerenommeerd consultantskantoor in Duitsland, succesvol als adviseur voor middelgrote ondernemingen. Door deze samenwerking is Kruger nog beter in staat u te helpen met het vinden van een passende oplossing bij grensoverschrijdende vraagstellingen.

Roltrappen Dreamstimefree 219632

Arbeidswetgeving en uitspraak Hoge Raad leiden tot legere winkelstraten

Onlangs verscheen in het FD een artikel van onze hand, waarin wij stellen dat twee barrières geslecht dienen te worden om onnodige kapitaalvernietiging, minder werkgelegenheid en lege winkelstraten te voorkomen.

Frank Van Der Hagen 2 (1)

CFO bepaalt tempo bijsturing onderneming, niet de CEO

Er is al veel geschreven en gepubliceerd over de veranderende rol van de CFO. Vanuit mijn vele gesprekken met CFO’s, werkzaam in het middenbedrijf en de werving en selectieopdrachten die ik heb mogen vervullen, zie ik een verdere ontwikkeling van het profiel van de CFO.

Richelle Ros (1)

Kruger Corporate Finance groeit opnieuw in 2018

Binnen onze adviespraktijk kennen de activiteiten Business Consultants en Corporate Finance regelmatig overlap door de veelzijdigheid van onze opdrachten. Kenmerkend voor beide is de focus op context en inhoudelijke expertise. Als gevolg van deze focus en de economisch gunstige tijden zag ook Kruger haar Corporate Finance praktijk vorig jaar verder groeien.

Foto Artikel Overname Door Carriere Uitzendbureau (1)

Succesvolle overname Interactief Groep begeleid door Kruger

Als adviseur van Interactief Groep heeft Kruger in opeenvolgende fases vanuit meerdere disciplines toegevoegde waarde kunnen leveren in de succesvolle totstandkoming van de overnametransactie door Carrière Uitzendbureau.

Jantine Hak (1)

BOM Brabant Ventures

Jantine Hak is benoemd als lid van het Investment Committee van BOM Brabant Ventures.

Toon volgende resultaten

nieuwsbrief