Nieuws

Frank Van Der Hagen 2 (1)

CFO bepaalt tempo bijsturing onderneming, niet de CEO

Er is al veel geschreven en gepubliceerd over de veranderende rol van de CFO. Vanuit mijn vele gesprekken met CFO’s, werkzaam in het middenbedrijf en de werving en selectieopdrachten die ik heb mogen vervullen, zie ik een verdere ontwikkeling van het profiel van de CFO.

Foto Artikel Overname Door Carriere Uitzendbureau (1)

Succesvolle overname Interactief Groep begeleid door Kruger

Als adviseur van Interactief Groep heeft Kruger in opeenvolgende fases vanuit meerdere disciplines toegevoegde waarde kunnen leveren in de succesvolle totstandkoming van de overnametransactie door Carrière Uitzendbureau.

Richelle Ros (1)

Kruger Corporate Finance groeit opnieuw in 2018

Binnen onze adviespraktijk kennen de activiteiten Business Consultants en Corporate Finance regelmatig overlap door de veelzijdigheid van onze opdrachten. Kenmerkend voor beide is de focus op context en inhoudelijke expertise. Als gevolg van deze focus en de economisch gunstige tijden zag ook Kruger haar Corporate Finance praktijk vorig jaar verder groeien.

Jantine Hak (1)

BOM Brabant Ventures

Jantine Hak is benoemd als lid van het Investment Committee van BOM Brabant Ventures.

Afbeelding Voorblad Brochure

Kruger, ook voor investeerders!

Kruger is de juiste partij om investeerders snel en geobjectiveerd 'overall' inzicht te bieden in de huidige status en de - in alle redelijkheid - te verwachten toekomstige ontwikkelingen van ondernemingen waar zij in investeren of mogelijk in zouden willen investeren.

Vincent En Olivier Uitsnede

Introductie Olivier Somers en Vincent Gerard

Met ingang van september is het team van Kruger versterkt met twee consultants. In de zoektocht naar nieuw talent hebben wij twee Belgische collega’s gevonden. Door hun komst kunnen we nog meer toegevoegde waarde leveren aan onze klanten.

Ron 20161102 Kruger Hr

Wat zijn de toekomstige zekerheden van uw onderneming?

U bent ondernemer en heeft te maken met een beweeglijke wereld waarin leveranciers, klanten, medewerkers en overige partijen zich ontwikkelen. Waar staat uw onderneming vandaag en waar staat deze overmorgen?

Jan Benedictus 156 Lage Resolutie

Jan Benedictus terug bij Kruger

Met de benoeming van Jan Benedictus halen wij een 'energiek en gedreven persoon' in huis met brede kennis en ervaring binnen Commercie, Sourcing, Winkeloperatie, Supply chain, Finance en snijvlak Business-IT.

Pim - HR

Stichting Truck Cartel Recovery

Heeft u in de periode 1997 – 2011 een vrachtwagen gekocht? TCR zal deelnemers aan het kartel aansprakelijk stellen voor de schade die hun afnemers hebben geleden en zal een schadevergoedingsprocedure aanhangig maken voor gedupeerden die zich bij haar aansluiten.

Locatie Shipyard Amsterdam

Herontwikkellocatie Shipdock & Melissapier Amsterdam

Bouwbedrijf VolkerWessels en vastgoedbelegger Amvest hebben zich verzekerd van de controle over tweehonderdduizend vierkante meter grond aan het IJ in Amsterdam-Noord. Die grond is potentieel goudgeld waard omdat hij deel uitmaakt van de toekomstige Haven-Stad, een nieuwe wijk waar 70.000 woningen moeten komen.

Toon volgende resultaten

nieuwsbrief