Nieuws

20161102 Kruger 037 (1)

APE Public Economics onderdeel van Significant

Beide bureaus behoren tot de top van de Nederlandse onderzoeks- en adviesmarkt. Kruger Corporate Finance heeft de transactie begeleid.

Img 3894

Erik in 't Groen wint 'TMA Rising Star Award'

Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een jonge professional die zich sterk ontwikkelt in het vakgebied. Zo is Erik co-auteur van een succesvol boek en bij Kruger actief als consultant corporate restructuring.

Radeloze Manager Dreamstime M 47643374 (1)

Afnemende groei voor retailers is het begin van het einde?!

Iedere onderneming kan te maken krijgen met afnemende groei, zo ook ondernemingen actief in de retail. Welke mogelijkheden heeft een retailer om ook in een krimpende markt toch haar winstgevendheid te vergroten?

Logo Eactp Zonder Tekst

13 professionals van Kruger zijn EACTP gecertificeerd en zetten de standaard!

European Association of Certified Turnaround Professionals (EACTP) is een onafhankelijke organisatie die het allereerste Europees accreditatieprogramma voor professionals in het Turnaround-vak heeft opgezet.

Bruno Fabre

Themabijeenkomst 'Dynamiek in mens en bedrijf'

Op 4 april 2017 mochten wij weer circa 400 gasten verwelkomen op de SS Rotterdam tijdens onze themabijeenkomst 'Dynamiek in mens en bedrijf'.

Bouman Totaal

Kruger begeleidt Bouman bij verkoop aan PCI

Kruger Corporate Finance heeft waarde toegevoegd o.a. in het vinden en benaderen van koper, het schakelen tussen stakeholders, de onder-handelingen over koopprijs en de intensieve begeleiding gedurende het due diligence en koopovereenkomst traject.

20161102 Kruger 037

Didden - Kruger Corporate Finance

Nedac Sorbo Group heeft medio november Didden, een toonaangevende distributeur/merchandiser van A-merken in de retailbranche en bouwmarkten, overgenomen. De overname was de uitkomst van een intensief adviestraject waarin alle drie de disciplines van Kruger in opeenvolgende fasen, toegevoegde waarde hebben kunnen leveren.

Free Record Shop Nieuwsbericht Fmnl (3)

Experts geven tips: zo voorkomt u een faillissement in 2017

De economie is opgekrabbeld uit een diep dal, maar dat betekent geenszins dat het gevaar voor bedrijven geweken is. Automatisering en internettechnologie maken dat disruptieve ontwikkelingen continu op de loer liggen en zelfs bedrijven die decennia lang stabiele winsten draaiden kunnen in korte tijd in de gevarenzone komen, zo bewezen de V&D’s en Free Record Shops van deze wereld.

Ron 20161102 Kruger Hr

Introductie Ron Groenewegen

Het team van Kruger is versterkt. Ron is een ervaren financieel expert, een betrokken adviseur met brede kennis van bedrijfsorganisaties in diverse sectoren. Hij is werkzaam geweest in de financiële sector en heeft een stevig netwerk met kapitaalverstrekkers.

Cornee HR

Livegang website Bijzonder Beheer

Wanneer je als ondernemer door je bank wordt overgedragen aan de afdeling Bijzonder Beheer komt er veel op je af. Hierbij is er veel onduidelijkheid over wat je als ondernemer exact te wachten staat. Onze doelstelling is om ondernemers hierover te informeren, zodat men succesvol een gezonde financiële herstart kan maken.

Toon volgende resultaten

nieuwsbrief