Nieuws

Mv Beeldmerk 1

Misverstanden over rol Bijzonder Beheer - Artikel MV Ondernemen

Een artikel in Marktvisie ondernemen van Bert Platzer over het veronderstelde schrikbeeld van ondernemers om te worden overgedragen aan de afdeling Bijzonder Beheer van de bank. Kees Lieve geeft zijn visie.

Aron Slingerland 859980

Kruger heeft zich versterkt met een nieuwe consultant

Aron Slingerland is vorige maand gestart als restructuring consultant.

Kees Lieve (1)

Conclusies 7e Kruger enquête onder ondernemers

Middelgrote bedrijven opnieuw positiever geworden over de vooruitzichten op economisch herstel, zo blijkt uit de 7e Kruger enquête van 17 maart jl.

Afbeelding Kees Podcast Maart 2021

Marlies Dekkers in gesprek met Kees Lieve over de economie in coronatijd

Kees Lieve was opnieuw te gast bij De Nieuwe Wereld, om met Marlies Dekkers de economie in coronatijd (en daarna) te bespreken. "Ik denk dat er rekening moet worden gehouden met veel 'inhaalfaillissementen'."

Wouter Van Tienhoven 2

Snel inzicht in de liquiditeitsontwikkeling van uw onderneming?

Cashgericht opereren is in de huidige markt met liquiditeitskrapte en onzekerheid belangrijker dan ooit. Gebruik nu onze speciaal ontwikkelde tool.

Tm Fl

Kruger Corporate Finance begeleidt verkoop meerderheidsbelang Xolv aan Ecclesia

Per 1 februari jl. heeft de Ecclesia Group een meerderheidsbelang verworven in Xolv. Ton Moonen en Frank Leijendekker hebben de aandeelhouders van Xolv begeleid in de totstandkoming van de transactie, vanaf de oriënterende gesprekken tot aan closing.

Erwin Sturkenboom 2

Managen in zwaar weer

Kruger heeft dinsdag 19 januari jl. een grootschalige kennissessie met het thema 'Managen in zwaar weer' online georganiseerd. Circa 200 algemeen en financieel eindverantwoordelijken uit het middelgrote bedrijfsleven namen hieraan deel.

Kees Lieve 3

Conclusies 6e Kruger enquête onder ondernemers

De 2e coronagolf komt bij ondernemers minder hard aan dan initieel verwacht. Een fors deel geeft aan te hebben geleerd van de 1e golf en beter te zijn voorbereid. De ondernemer heeft vertrouwen in een positief, relatief spoedig herstel!

Richelle Ros (1)

Kruger Corporate Finance blijft altijd positief en constructief – ook in 2021

Na de zomer van 2020 trok de M&A-activiteit duidelijk aan. De 'goede zin' bij zowel verkopers, kopers als investeerders is nog volop aanwezig. Wij staan u ook in 2021 graag resultaat-, oplossingsgericht en met enthousiasme bij!

Rekam Cl Rr Fl Rnd

Kruger begeleidt verkoop glasvezel- en coaxnetwerk REKAM aan DELTA Fiber Nederland

DELTA Fiber Nederland neemt de glasvezel- en coaxverbindingen in de Regio Midden-Holland over van REKAM. Kruger Corporate Finance heeft Stichting REKAM begeleid bij de verkoop van het netwerk.

Toon volgende resultaten

nieuwsbrief