Nieuws

Frank Leijendekker 2

Kruger begeleidt De Winter Logistics in deelname Royal FloraHolland Joint-Venture Floriway

Royal FloraHolland bundelt de krachten met De Winter Logistics en andere leidende vervoerders in sierteelt. Kruger Corporate Finance heeft de aandeelhouders van De Winter Logistics begeleid in deze transactie*.

Robert Smits 2

Partner Robert Smits treedt terug

In 2003 als business consultant bij Kruger gestart en behoorde in 2011 tot de eerste generatie consultants die vennoot werden in de maatschap. Hij heeft de afgelopen 17 jaar talloze ondernemingen bijgestaan, maar heeft nu besloten terug te treden en zich op andere werkzaamheden te gaan richten.

Foto Publicatie (1)

Kruger Rally 2020

Vrijdag 18 september jl. vond onze TWEEDE Kruger Rally plaats en dat was weer een groot succes! Een sportieve puzzelrit op een prachtige dag in een mooie omgeving. Inzet een goed doel, het Alexander Monro Ziekenhuis en Stichting Breast Care Foundation.

Kees Lieve 3

NOS-Podcast Poen met Kees Lieve

Kees Lieve was na zijn eerdere juiste voorspelling 8 september opnieuw te gast in de NOS-podcast POEN, om zijn licht op de komende ontwikkelingen in de crisis te laten schijnen.

Cirkel Ia Fr Rgt

Kruger team verder uitgebreid

Kruger groeit door drie nieuwe consultants. Op 8 juni zijn Fabian Roozemond en Rogier Groot bij Kruger gestart en per 1 oktober breidt Inge van der Aalst ons overwegend mannelijke consultants team verder uit.

Lucullus

Kruger Corporate Finance begeleidt verkoop Lucullus aan Verbruggen Food Group

Lucullus is onder leiding van de broers Rijk en Geert Verhoog de laatste decennia uitgegroeid tot een vooraanstaande niche-groothandel in Aziatische levensmiddelen. Verbruggen Food, onderdeel van de Holland Food Group, is een snel groeiende en ambitieuze food-organisatie en vergroot met deze overname zijn assortiment.

Van Dijk Banket 3

Van Dijk Bakery klaar voor de toekomst

Voor de volgende fase in haar bestaan zocht Van Dijk Bakery kapitaal en ondersteuning voor duurzame groei, zowel nationaal als internationaal, en verdere product- en productieverbetering. Van Dijk Bakery is gedurende het hele proces geadviseerd en begeleid door Kruger en Windt Le Grand Leeuwenburgh.

Kees Lieve

Middelgrote ondernemingen minder somber over impact corona dan in april

Middelgrote ondernemingen zijn overwegend positiever gestemd over de gevolgen van het coronavirus op de bedrijfsvoering, dan medio april. Wel blijft men vasthouden aan forse bezuinigingsmaatregelen. Dit blijkt uit de tweede enquête die Kruger in de week van 18 mei hield onder ondernemers, management- en directieleden van middelgrote ondernemingen uit haar uitgebreide netwerk.

Onl Podcast

ONL corona podcast: Q&A met Kees Lieve

Kees Lieve was vandaag te gast in de Corona Podcast van ondernemersorganisatie ONL. In een Q&A met Folkert Tempelman en Hans Biesheuvel beantwoordde hij enkele vragen over ondernemen tijdens de coronacrisis.

Kees Lieve

NOW in huidige vorm onhoudbaar: bedrijven moeten nu herstructureren

Programma 'De nieuwe Wereld', Marlies Dekkers in gesprek met Kees Lieve over het coronavirus en het bedrijfsleven.

Toon volgende resultaten

nieuwsbrief