Nieuws

Kees Lieve

Uitzending NPO1: Eerste faillissementen door coronacrisis, hoeveel volgen er?

NPO1 uitzending. De eerste bedrijven zijn inmiddels al failliet gegaan door de coronacrisis. Het gaat om drie restaurants en een wellnesscentrum. Er zullen nog heel veel ondernemers gaan volgen, vreest Kees Lieve. Hij adviseert bedrijven in goede en slechte tijden.

Ton Moonen 2

Kruger Corporate Finance begeleidt verkoop low-code software provider USoft aan Holland Capital

Kruger Corporate Finance heeft de onderneming en de verkopende aandeelhouders bijgestaan gedurende een langere periode, vanuit de oriëntatie / strategiebepaling met het management tot aan closing van de transactie met Holland Capital.

Foto Rt Ew 6 Febr

Early Warnings – Achteraf zag iedereen de crisis aankomen, maar hoe signaleer je verval vooraf?

Kruger heeft op donderdag 6 februari jl. een kennissessie georganiseerd voor circa 50 CFO's van middelgrote ondernemingen in de regio Utrecht.

Richelle Ros (1)

Corporate Finance belangrijke pijler in de Kruger adviespraktijk

Naast 'pur sang' fusie & overname trajecten, maakt ​corporate finance advies regelmatig onderdeel uit van, of is complementair aan, business consultancy. Kenmerkend voor beide is de focus op context en inhoudelijke expertise van ondernemingen en sectoren. Door deze focus en een aanhoudend gunstig M&A klimaat, was ook afgelopen jaar weer een mooi jaar voor Kruger Corporate Finance.

Frank Van Der Hagen 2

CEO 2.0

Wij zien in onze Executive Search praktijk een toenemende vraag naar 'toekomstbestendige' CEO's. In dit artikel gaan wij dieper in op een viertal te onderscheiden gedragskenmerken die essentieel zijn voor een CEO, waarbij het meest cruciaal is het leiderschap dat de CEO toont.

Richelle Ros

Kruger Corporate Finance begeleidt verkoop Mammoet Ferry Transport

Kruger Corporate Finance feliciteert Krijn Torrreman en zijn team met deze transactie en wenst Neele-Vat Logistics veel plezier van deze mooie toevoeging aan de groep.

Kees Lieve

NOS-podcast: Wanneer komt de volgende crisis?

Kees Lieve ziet signalen van een naderende recessie. In de NOS-podcast 'Poen' van 12 november staat deze voorspelling centraal.

Gert Westerbroek 2 (1)

De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB); aandachtspunten indien u gebruikmaakt van oproepkrachten

Deze wet treedt vanaf 1 januari 2020 in werking. In deze bijdrage wordt kort ingegaan op de meest in het oog springende wijzigingen met betrekking tot oproepkrachten. Indien u als ondernemer/onderneming niet tijdig anticipeert, kan de flexibiliteit die een oproepkracht in principe biedt leiden tot een inflexibele kostenpost.

Ton Moonen 2 (1)

Fusie van 3 Nederlandse opkweekbedrijven - Plantise

De fusie van drie Nederlandse opkweekbedrijven per 1 oktober 2019 is mede door Kruger in goede banen geleid. Plantise is voortgekomen uit de samenwerking tussen familiebedrijven Leo Ammerlaan, Van der Lugt en de Grow Group.

Erwin Sturkenboom 2

Kruger begeleidt Compaxo naar de volgende generatie

Op verzoek van de familie heeft Kruger de transactie begeleid en gedurende dit proces bijgedragen aan het verbeteren van het financieel inzicht, zodat de familie tot betere besluitvorming kon komen. Op deze wijze kon de overgang naar de vijfde generatie rustig en gestructureerd verlopen.

Toon volgende resultaten

nieuwsbrief