Nieuws

Erwin Sturkenboom

Erwin Sturkenboom is per 1 januari 2022 partner bij Kruger

Erwin is sinds 1 juli 2016 actief als consultant bij Kruger. Op basis van zijn opgebouwde ervaring en geleverde prestaties, is het partnerschap een logische volgende stap. Tegelijk kan Kruger dankzij een bredere groep partners met dezelfde kwaliteitsnormen nog beter ondernemers tot dienst zijn.

Frank Van Der Hagen 859957

Kruger Interim Management & Kruger Executive Search breidt uit en is niet meer weg te denken in onze dienstverlening!

Deze groei leidt ertoe dat we nu op zoek zijn naar een associate voor Interim Management en Executive Search. Een collega die samen met ons verder bouwt en het ondernemerschap ambieert. Met ervaring in arbeidsbemiddeling voor finance en managementrollen en die gewend is op directieniveau te communiceren

Guido Naafs 2

Conclusies 9e Kruger enquête onder ondernemers

Middelgrote bedrijven blijven positief over het economisch herstel. Er wordt een hogere omzet verwacht in 2022 t.o.v. 2019, en ook over de resultaatontwikkeling t/m 2025 is een ruime meerderheid (zeer) positief. Echter verwacht een meerderheid dat inkoopprijzen, lonen en toeleveringsproblemen blijven toenemen en de marge onder druk zetten.

Frank Leijendekker 2

Kruger Corporate Finance begeleidt Vevon bij verkoop

Per 8 november 2021 maken Vevon B.V. en haar dochterondernemingen onderdeel uit van Work Zone Safety Group. Kruger Corporate Finance (Frank Leijendekker, Kees Lieve en Rogier Groot) heeft de aandeelhouders van Vevon gedurende dit traject begeleid.

Wouter Img 6133

Brochure 2022 'Leiderschapstrail in de ongerepte natuur' beschikbaar

Kruger Interim Management en Executive Search organiseert in 2022 twee leiderschapstrails in de ongerepte natuur van Italië. Centraal staan zelfbewustzijn vergroten, eigen waarden onderzoeken en verdiepen, focus, jezelf tijd en ruimte gunnen voor reflectie en het verkennen van de randen van je comfortzone.

Lb Pa 2

Introductie Pim Arent en Leon Bruggers

Recent is het team van Kruger versterkt met twee nieuwe consultants. Pim heeft een master bedrijfseconomie en ervaring als analist op het gebied van werkkapitaaloptimalisatie en consultant Digitale technologie. Leon heeft een master Bedrijfseconomie en Financial Economics en 2 jaar werkervaring als consultant op de financiële afdeling van diverse bedrijven.

Frank Leijendekker 2 (1)

Kruger Corporate Finance onverminderd actief in het eerste half jaar van 2021

De Nederlandse fusie- en overnamemarkt draait overuren. De coronacrisis heeft tot op heden veel minder negatieve invloed op de wereldeconomie dan gedacht en door alle voorzieningen vanuit de overheid en de monetaire instanties blijft onverminderd veel geld beschikbaar in de markt.

Teaser plaatje Rally 2021

Kruger Rally 2021

Met veel plezier kijken wij terug op donderdag 9 september jl., de derde editie van onze Kruger Rally. Dankzij de enthousiaste deelnemers, bijzondere locatie, een leuke rit en het mooie weer was het opnieuw een zeer geslaagde dag.

Cornee De Kluyver

Adviesrol Kruger bij snelgroeiend Alara-Lukagro

Al meer dan 50 jaar heeft Alara-Lukagro ervaring met het ontwikkelen en produceren van innovatieve oplossingen voor geluidsbeheersing. Toen duidelijk werd dat zij gedurende 2019 en 2020 een enorme groei gingen doormaken, werd Kruger om advies gevraagd.

Ton Moonen

Kruger begeleidt overname Quality Services door Normec Group

Per augustus 2021 maken Quality Services B.V. (QS) en haar dochterondernemingen QS Testing, QS Inspection en QS Certification onderdeel uit van Normec Group.

Toon volgende resultaten

nieuwsbrief