Nieuws

Richelle Ros

Kruger Corporate Finance begeleidt verkoop Mammoet Ferry Transport

Kruger Corporate Finance feliciteert Krijn Torrreman en zijn team met deze transactie en wenst Neele-Vat Logistics veel plezier van deze mooie toevoeging aan de groep.

Kees Lieve

NOS-podcast: Wanneer komt de volgende crisis?

Kees Lieve ziet signalen van een naderende recessie. In de NOS-podcast 'Poen' van 12 november staat deze voorspelling centraal.

Gert Westerbroek 2 (1)

De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB); aandachtspunten indien u gebruikmaakt van oproepkrachten

Deze wet treedt vanaf 1 januari 2020 in werking. In deze bijdrage wordt kort ingegaan op de meest in het oog springende wijzigingen met betrekking tot oproepkrachten. Indien u als ondernemer/onderneming niet tijdig anticipeert, kan de flexibiliteit die een oproepkracht in principe biedt leiden tot een inflexibele kostenpost.

Ton Moonen 2 (1)

Fusie van 3 Nederlandse opkweekbedrijven - Plantise

De fusie van drie Nederlandse opkweekbedrijven per 1 oktober 2019 is mede door Kruger in goede banen geleid. Plantise is voortgekomen uit de samenwerking tussen familiebedrijven Leo Ammerlaan, Van der Lugt en de Grow Group.

Erwin Sturkenboom 2

Kruger begeleidt Compaxo naar de volgende generatie

Op verzoek van de familie heeft Kruger de transactie begeleid en gedurende dit proces bijgedragen aan het verbeteren van het financieel inzicht, zodat de familie tot betere besluitvorming kon komen. Op deze wijze kon de overgang naar de vijfde generatie rustig en gestructureerd verlopen.

Cornee De Kluyver

Ronde tafel gesprek Rendementsverbetering - Brookz Magazine

Cornee de Kluyver werd, samen met collega-experts Joost Akkermans en André Oude Weernink, uitgenodigd voor de Ronde Tafel Rendementsverbetering, gepubliceerd in de najaarseditie van Brookz Magazine.

Frank Leijendekker 2

Ready for Value?

Wilt u inzicht in de factoren van waardemaximalisatie? Wilt u weten of uw onderneming verkooprijp is en wat u eraan kunt doen om dit te bewerkstelligen? Vul dan direct de tool 'Ready-for-Value' in!

Vacature Kcf

Director Corporate Finance - vacature

Kruger zoekt een belangrijke motor voor de toekomst van onze Corporate Finance adviespraktijk. We willen ons team graag versterken met een professional die samen met ons deze activiteit verder wil uitbouwen. Je vervult hierin een medeverantwoordelijke en stimulerende rol door inbreng van kennis, ervaring, netwerk en enthousiasme. Wij verwachten dat je de potentie hebt om in enkele jaren tot partnerniveau door te groeien.

Ton Moonen 2

Kruger gaat samenwerken met Hahn Consulting, Duitsland

Hahn Consulting is een gerenommeerd consultantskantoor in Duitsland, succesvol als adviseur voor middelgrote ondernemingen. Door deze samenwerking is Kruger nog beter in staat u te helpen met het vinden van een passende oplossing bij grensoverschrijdende vraagstellingen.

Kees Lieve 2

Arbeidswetgeving en uitspraak Hoge Raad leiden tot legere winkelstraten

Onlangs verscheen in het FD een artikel van onze hand, waarin wij stellen dat twee barrières geslecht dienen te worden om onnodige kapitaalvernietiging, minder werkgelegenheid en lege winkelstraten te voorkomen.

Toon volgende resultaten

nieuwsbrief