Nieuws

Van Dijk Banket 3

Van Dijk Bakery klaar voor de toekomst

Voor de volgende fase in haar bestaan zocht Van Dijk Bakery kapitaal en ondersteuning voor duurzame groei, zowel nationaal als internationaal, en verdere product- en productieverbetering. Van Dijk Bakery is gedurende het hele proces geadviseerd en begeleid door Kruger en Windt Le Grand Leeuwenburgh.

Afbeelding1

Introductie Fabian Roozemond en Rogier Groot

Begin juni is het team van Kruger versterkt met twee nieuwe consultants. Fabian heeft een master in International Management en heeft drie jaar als consultant gewerkt, waarbij zijn focus lag op verkooptrajecten van (familie-)bedrijven. Rogier heeft zich tijdens zijn master Technische Bedrijfskunde gespecialiseerd in Finance en heeft anderhalf jaar gewerkt als consultant bij een M&A boutique.

Kees Lieve

Middelgrote ondernemingen minder somber over impact corona dan in april

Middelgrote ondernemingen zijn overwegend positiever gestemd over de gevolgen van het coronavirus op de bedrijfsvoering, dan medio april. Wel blijft men vasthouden aan forse bezuinigingsmaatregelen. Dit blijkt uit de tweede enquête die Kruger in de week van 18 mei hield onder ondernemers, management- en directieleden van middelgrote ondernemingen uit haar uitgebreide netwerk.

Onl Podcast

ONL corona podcast: Q&A met Kees Lieve

Kees Lieve was vandaag te gast in de Corona Podcast van ondernemersorganisatie ONL. In een Q&A met Folkert Tempelman en Hans Biesheuvel beantwoordde hij enkele vragen over ondernemen tijdens de coronacrisis.

Kees Lieve

NOW in huidige vorm onhoudbaar: bedrijven moeten nu herstructureren

Programma 'De nieuwe Wereld', Marlies Dekkers in gesprek met Kees Lieve over het coronavirus en het bedrijfsleven.

Kees Lieve 2

Uitzending NPO1: Eerste faillissementen door coronacrisis, hoeveel volgen er?

NPO1 uitzending. De eerste bedrijven zijn inmiddels al failliet gegaan door de coronacrisis. Het gaat om drie restaurants en een wellnesscentrum. Er zullen nog heel veel ondernemers gaan volgen, vreest Kees Lieve. Hij adviseert bedrijven in goede en slechte tijden.

Ton Moonen 2

Kruger Corporate Finance begeleidt verkoop low-code software provider USoft aan Holland Capital

Kruger Corporate Finance heeft de onderneming en de verkopende aandeelhouders bijgestaan gedurende een langere periode, vanuit de oriëntatie / strategiebepaling met het management tot aan closing van de transactie met Holland Capital.

Foto Rt Ew 6 Febr

Early Warnings – Achteraf zag iedereen de crisis aankomen, maar hoe signaleer je verval vooraf?

Kruger heeft op donderdag 6 februari jl. een kennissessie georganiseerd voor circa 50 CFO's van middelgrote ondernemingen in de regio Utrecht.

Richelle Ros (1)

Corporate Finance belangrijke pijler in de Kruger adviespraktijk

Naast 'pur sang' fusie & overname trajecten, maakt ​corporate finance advies regelmatig onderdeel uit van, of is complementair aan, business consultancy. Kenmerkend voor beide is de focus op context en inhoudelijke expertise van ondernemingen en sectoren. Door deze focus en een aanhoudend gunstig M&A klimaat, was ook afgelopen jaar weer een mooi jaar voor Kruger Corporate Finance.

Frank Van Der Hagen 2

CEO 2.0

Wij zien in onze Executive Search praktijk een toenemende vraag naar 'toekomstbestendige' CEO's. In dit artikel gaan wij dieper in op een viertal te onderscheiden gedragskenmerken die essentieel zijn voor een CEO, waarbij het meest cruciaal is het leiderschap dat de CEO toont.

Toon volgende resultaten

nieuwsbrief