Nieuws

Jan Benedictus 156 Lage Resolutie

Jan Benedictus terug bij Kruger

Met de benoeming van Jan Benedictus halen wij een 'energiek en gedreven persoon' in huis met brede kennis en ervaring binnen Commercie, Sourcing, Winkeloperatie, Supply chain, Finance en snijvlak Business-IT.

Pim - HR

Stichting Truck Cartel Recovery

Heeft u in de periode 1997 – 2011 een vrachtwagen gekocht? TCR zal deelnemers aan het kartel aansprakelijk stellen voor de schade die hun afnemers hebben geleden en zal een schadevergoedingsprocedure aanhangig maken voor gedupeerden die zich bij haar aansluiten.

Locatie Shipyard Amsterdam

Herontwikkellocatie Shipdock & Melissapier Amsterdam

Bouwbedrijf VolkerWessels en vastgoedbelegger Amvest hebben zich verzekerd van de controle over tweehonderdduizend vierkante meter grond aan het IJ in Amsterdam-Noord. Die grond is potentieel goudgeld waard omdat hij deel uitmaakt van de toekomstige Haven-Stad, een nieuwe wijk waar 70.000 woningen moeten komen.

20161102 Kruger 037 (1)

APE Public Economics onderdeel van Significant

Beide bureaus behoren tot de top van de Nederlandse onderzoeks- en adviesmarkt. Kruger Corporate Finance heeft de transactie begeleid.

Img 3894

Erik in 't Groen wint 'TMA Rising Star Award'

Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een jonge professional die zich sterk ontwikkelt in het vakgebied. Zo is Erik co-auteur van een succesvol boek en bij Kruger actief als consultant corporate restructuring.

Radeloze Manager Dreamstime M 47643374 (1)

Afnemende groei voor retailers is het begin van het einde?!

Iedere onderneming kan te maken krijgen met afnemende groei, zo ook ondernemingen actief in de retail. Welke mogelijkheden heeft een retailer om ook in een krimpende markt toch haar winstgevendheid te vergroten?

Logo Eactp Zonder Tekst

13 professionals van Kruger zijn EACTP gecertificeerd en zetten de standaard!

European Association of Certified Turnaround Professionals (EACTP) is een onafhankelijke organisatie die het allereerste Europees accreditatieprogramma voor professionals in het Turnaround-vak heeft opgezet.

Bruno Fabre

Themabijeenkomst 'Dynamiek in mens en bedrijf'

Op 4 april 2017 mochten wij weer circa 400 gasten verwelkomen op de SS Rotterdam tijdens onze themabijeenkomst 'Dynamiek in mens en bedrijf'.

Bouman Totaal

Kruger begeleidt Bouman bij verkoop aan PCI

Kruger Corporate Finance heeft waarde toegevoegd o.a. in het vinden en benaderen van koper, het schakelen tussen stakeholders, de onder-handelingen over koopprijs en de intensieve begeleiding gedurende het due diligence en koopovereenkomst traject.

20161102 Kruger 037

Didden - Kruger Corporate Finance

Nedac Sorbo Group heeft medio november Didden, een toonaangevende distributeur/merchandiser van A-merken in de retailbranche en bouwmarkten, overgenomen. De overname was de uitkomst van een intensief adviestraject waarin alle drie de disciplines van Kruger in opeenvolgende fasen, toegevoegde waarde hebben kunnen leveren.

Toon volgende resultaten

nieuwsbrief