EACTP

European Association of Certified Turnaround Professionals

 

Eactp Q3 2020


Om meer ruchtbaarheid te geven aan de focus op kwaliteit hebben onze adviseurs het certificeringstraject van de EACTP doorlopen – een onafhankelijke organisatie die het allereerste Europees accreditatieprogramma voor professionals in het Turnaround-vak heeft opgezet.

De EACTP streeft ernaar om de hoge normen te bevorderen in het advies en turnaround management-landschap. Dit doet de vereniging onder meer door een Europese certificeringsregeling op basis van het Global Certified Turnaround Professional (CTP) programma van Turnaround Management Association (TMA) – een wereldwijde branchevereniging voor professionals in het turnaround vak met meer dan 3.000 leden.

Op basis van een beoordeling van de expertise, ervaring en integriteit, hebben de partners en een belangrijk deel van de interim managers een certificering van de EACTP verworven. Deze professionals hebben bewezen over de relevante knowhow te beschikken en meer dan 10 jaar hands-on ervaring te hebben in het vak van herstructurering door bepalend te zijn geweest in succesvolle turnarounds. Zij zijn een benchmark voor herstructureringsprofessionals, zowel internationaal als in Nederland.

De accreditatie bewijst dat Kruger toonaangevend is in het vakgebied van turnaround management in Nederland en op dit gebied succesvol de concurrentie kan aangaan, zelfs met veel grotere spelers. 

nieuwsbrief